Spanish books
 
 

Mossos d´Esquadra. Test Psicotècnics, de Personalitat i lentrevista

  • Ed. MAD
  • 1(06/11/2019)
  • 516 pages
  • Language: Catal├ín
  • ISBN: 8414232817 ISBN-13: 9788414232811
  • Delivery within 20-25 days,  * payment by creditcard.
  • 34€ 32,3€ 
 
 

Encuadernación: Rústica

La necessitat de realitzar entrenament i pràctica ha estat reconeguda per nombroses persones des de fa anys com una de les claus per afrontar de manera eficaç els test psicotècnics.

En lactualitat, les proves psicotècniques shan convertit en un dels instruments més utilitzats, tant en la selecció de personal com en la preparació per a lingrés mitjançant oposició en els diferents àmbits públics i privats. La importància de lentrenament en aquest tipus de proves resideix en el fet que són vitals per a ladquisició de coneixements i contribueixen de manera eficaç a la consecució dels objectius que, amb el present text, ens proposem:

Laprenentatge dels conceptes i nocions de les aptituds i habilitats que seran avaluades.

La familiarització amb les diferentes proves mitjançant lajuda i el consell precís que el guiaran cap a les millors estratègies de resolució.

Les aplicacions dels coneixements adquirits per mitjà del treball constant i pràctic.

En aquest volum volem mostrar-li com superar amb èxit lexamen psicotècnic per a Mossos dEsquadra. Per això, el present llibre sarticula al voltant de cinc grans blocs temàtics. El plantejament de cadascun daquests blocs sha realitzat des duna òptica fonamentalment pedagògica, que inclou tant la descripció general de laptitud avaluada com lexplicació detallada de diversos exemples i consells pràctics, que l´ajudaran a familiaritzar-se amb la prova. Així mateix, proposem una sèrie dexercicis ordenats de menor a major nivell de complexitat, amb els quals pretenem englobar de manera completa i rigorosa els continguts a què haurà denfrontar-se el lector i que li permetran avaluar les seves pròpies aptituds personals.

Incloem també un apartat final amb tota la informació sobre les diferents proves de personalitat: lentrevista i els qüestionaris.

Esperem que li sigui de gran ajuda.


 

 

Search: title, author, ISBN...