Spanish books
 
 

La caritat en la veritat: Caritas in veritate. Carta encíclica

  • Benedicto XVI - Papa - XVI , Papa, (aut.)
  • Editorial Claret, S.L.U.
  • 1ª ed., 1ª imp.(20/07/2009)
  • 140 pages; 18x11 cm
  • Language: Catal├ín
  • ISBN: 8498463327 ISBN-13: 9788498463323
  • Cover: Rústica
  • Delivery within 20-25 days,  * payment by creditcard.
  • 4,5€ 4,28€ 
 
 

«Caritats in veritate» –La caritat en la veritat– és la tercera encíclica del papa Benet XVI. Es tracta d’un text de contingut social, la primera encíclica sobre la situació del món en l’època de la globalització.
Benet XVI parteix de l’encíclica Populorum progressio, de Pau VI, i examina els canvis socials que han tingut lloc des de la seva publicació fa quaranta anys. Reflexiona sobre situacions molt diverses arreu de món, sobre les condicions dels mecanismes econòmics i sobre les fortaleses i les debilitats de les organitzacions Caritats in veritate –La caritat en la veritat– és la tercera encíclica del papa Benet XVI. Es tracta d’un text de contingut social, la primera encíclica sobre la situació del món en l’època de la globalització.
Benet XVI parteix de l’encíclica Populorum progressio, de Pau VI, i examina els canvis socials que han tingut lloc des de la seva publicació fa quaranta anys. Reflexiona sobre situacions molt diverses arreu de món, sobre les condicions dels mecanismes econòmics i sobre les fortaleses i les debilitats de les organitzacions internacionals.
Recorre les grans amenaces que avui pateix la humanitat, i n’assenyala com a culpable el menyspreu de la dignitat de les persones; critica la reducció de l’home a l’aspecte econòmic, en un nou materialisme per al qual només té valor allò que és objecte de comerç. Però el papa vol anar més enllà d’una crítica utòpica del mercat: proposa integrar l’economia i el que és humà; l’economia –diu– necessita una ètica per funcionar correctament, i no una ètica qualsevol, sino una ètica centrada en la persona.
L’encíclica proporciona els principis morals per a afrontar aquests problemes socials i econòmics: la justícia i el bé comú han de ser els criteris orientadors de l’acció moral de la persona.


 

Other Books Benedicto XVI - Papa - XVI , Papa:

 
 
 
 

Other Books Collection Documents del magisteri :

 
 
 
 

 

Search: title, author, ISBN...