Spanish books
 
 

Com fer que et passin coses bones (Ebook)

  • Rojas, Marián, (aut.)
  • (03/04/2019)
  • Language: Catal├ín
  • ISBN: EB9788466425223
  • Delivery within 20-25 days,  * payment by creditcard.
  • 7,99€ 7,59€ 
 
 

Formato: Epub DRM

¿Saps que les teves emocions i els teus pensaments tenen un impacte directe en el teu organisme, en la teva percepció de la realitat i fins i tot en els teus propis gens? ¿Ets conscient que la manera que tens de gestionar els conflictes et pot predisposar a tenir ansietat o depressió, les malalties més freqüents del segle XXI?

Per a la doctora Marian Rojas Estapé la felicitat consisteix a viure instal·lat de manera sana en el present, havent superat les ferides del passat i mirant amb il·lusió el futur. Molts dels trastorns que patim provenen de la incapacitat de gestionar el nostre present. La felicitat no és el que ens passa, sinó com interpretem allò que ens passa. Amb Com fer que et passin coses bones entendràs la importància d'aprendre a enfocar l'atenció i descobriràs pautes per combatre les pors, les angoixes i com canalitzar les emocions negatives que t'arriben a bloquejar físicament i mentalment.
Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

La doctora Marian Rojas Estapé és psiquiatra, llicenciada en Medicina per la Universitat de Navarra. Treballa a l'Institut Espanyol d'Investigacions Psiquiàtriques, a Madrid. La seva feina se centra sobretot en el tractament de persones amb ansietat, depressió i trastorns de la personalitat. Està especialitzada en estrès i trastorns somàtics. És professora convidada a l'escola de negocis IPADE de Mèxic. Ha participat en diversos projectes de cooperació i voluntariat fora d'Espanya. És fundadora del projecte ilussio sobre emocions, motivació i gestió de l'estrès en el món empresarial. Assídua conferenciant nacional i internacional, col·labora de manera habitual en diversos mitjans de comunicació. El seu primer llibre, Com fer que et passin coses bones, va ser el més venut a Espanya en no-ficció l'any 2019. Ha estat traduït a quinze llengües i està a la venda a quaranta països.


 
 

 

Search: title, author, ISBN...