Spanish books
 
 

Agents de La Guàrdia Urbana de LAjuntament de Barcelona. Prova teòrica Temari i Test

 • Ed. MAD
 • 1(27/02/2020)
 • 694 pages
 • Language: Catalán
 • ISBN: 8414236103 ISBN-13: 9788414236109
 • Delivery within 20-25 days,  * payment by creditcard.
 • 36€ 34,2€ 
 
 

Encuadernación: Rústica

Manual per a la preparació de les prova teòrica per a laccés a places dAgent de la Guàrdia Urbana de l´Ajuntament de Barcelona.

En el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (05.02.2020) sespecifica:

7.1.1. Primera prova: Cultural i teòrica (obligatòria i eliminatòria)

Aquesta prova serà qualificada amb 24 punts, i quedaran eliminades les persones que no tinguin una puntuació igual o superior a 12 punts en la suma dels dos exercicis que es descriuen a continuació. Per tal que es realitzi la sumadels dos exercicis és imprescindible que la persona aspirant obtingui la puntuació mínima que sindica en cadascun dels exercicis.

a) Primer exercici: Cultural.

Té per objecte mesurar els coneixements de cultura general a un nivell concordant amb el títol acadèmic requerit per a aquesta convocatòria.

Consistirà en un qüestionari de preguntes tipus test (màxim de 50 preguntes), un 50% relatives a coneixements de cultura general i un 50% relatives a coneixements sobre lactualitat política, econòmica, social i cultural.

Serà considerat com a cultura general, als efectes daquesta convocatòria, aquells matèries i continguts impartits al llarg dels cursos que conformen l Educació Secundària Obligatòria (ESO).

Serà considerat com actualitat política, econòmica, social i cultural als efectes daquesta convocatòria aquelles notícies publicades en mitjans de comunicació que succeeixin o hagin succeït en el termini dels 6 mesos anteriors comptats des de la data de publicació de la present convocatòria al DOGC.

Cada pregunta tindrà quatre alternatives de resposta de les quals només una serà correcta. Totes les respostes correctes tindran el mateix valor, les preguntes no contestades no restaran i les respostes errònies descomptaran 1/4 part del valor duna resposta correcta.

Aquest exercici serà qualificat de 0 a 12 punts. Quedaran eliminades les persones que no tinguin una puntuació igual o superior a 4 punts, i per tant ja no es puntuarà el segon exercici.

b) Segon exercici: Teòric.

Consistirà en contestar, en un període màxim duna hora, un qüestionari de preguntes tipus test (màxim 75 preguntes) relaciones amb el temari que figura a lannex 2.

Cada pregunta tindrà quatre alternatives de resposta de les quals només una serà correcta. Totes les respostes correctes tindran el mateix valor, les preguntes no contestades no restaran i les respostes errònies descomptaran 1/4 part del valor duna resposta correcta.

Aquest exercici serà qualificat de 0 a 12 punts. Quedaran eliminades les persones que no tinguin una puntuació igual o superior a 4 punts.

Les persones aspirants tindran un termini de cinc dies naturals, comptadors des del dia següent a la data de publicació del solucionari de la prova, per tal de formular les al·legacions que considerin oportunes.

Les al·legacions shauran de realitzar per escrit mitjançant instància presentada en alguna de les oficines datenció al ciutadà (OAC) de lAjuntament de Barcelona que apareixen relacionades a lannex 5.

Així, incloem en aquest llibre els 15 temes que componen el programa oficial daquesta prova, juntament amb 15 bateries de preguntes de tipus test referides a cadascun dells.

Esperem que li sigui de gran ajuda.


 

Other Clients who bought Agents de La Guàrdia Urbana de LAjuntament de Barcelona. Prova teòrica Temari i Test , also bought:

Agents de La Guàrdia Urbana de LAjuntament de Barcelona. Tests aptitudinals, proves de personalitat i de competències i lentrevista

Agents De La Guàrdia Urbana De Lajuntament De Barcelona. Tests Aptitudinals, Proves De Personalitat I De Competències I Lentrevista

 • 206 pages
 • 29€  27,55
 • Manual per a la preparació de les proves psicotècniques per a laccés a places dAgent de la Guàrdia Urbana de l´Ajuntament de Barcelona.
Cultura general Guardia Urbana Ajuntament de Barcelona. Temari i Qüestionaris

Cultura General Guardia Urbana Ajuntament De Barcelona. Temari I Qüestionaris

 • 544 pages
 • 29€  27,55
 • Surt al carrer una nova edició del Temari i Qüestionari per a la preparació de la subprova de Cultura general corresponent a la primera prova d’accés al cos de la Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona, que
Qüestionaris Guàrdia Urbana Ajuntament de Barcelona

Qüestionaris Guàrdia Urbana Ajuntament De Barcelona

 • 258 pages
 • 36€  34,2
 • Aquest volum pràctic de qüestionaris té per finalitat la preparació de la subprova teòrica de la primera prova del procés selectiu d"accés al cos de la Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona.
Agents de La Guàrdia Urbana de LAjuntament de Barcelona. Prova de coneixements de llengua anglesa

Agents De La Guàrdia Urbana De Lajuntament De Barcelona. Prova De Coneixements De Llengua Anglesa

 • 290 pages
 • 20€  19
 • Aquest llibre està dirigit a la preparació de lexercici voluntari didioma (anglès) que forma part del procés de selecció dels aspirants a les places dagent de la Guàrdia Urbana de lAjuntament de Barcelona, segons
 
 
 
 

 

Search: title, author, ISBN...